۱۵ اسفند ۱۳۸۷، ۱۳:۳۷

یک نماینده پارلمان آلمان :

بازسازی نوار غزه بدون در نظر گرفتن حماس توهم است

بازسازی نوار غزه بدون در نظر گرفتن حماس توهم است

معاون رئیس حزب سبزها در پارلمان آلمان بازسازی نوار غزه بدون در نظر گرفتن حماس را توهم دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، "یورگن تریتن" معاون رئیس حزب سبزها در پارلمان آلمان در گفتگو با شبکه خبری دویچه وله در پاسخ به این پرسش که آیا بازسازی نوارغزه بدون در نظر گرقتن حماس موفقیت آمیز است، اظهار داشت : بر اساس ارزیابی ها تاثیر گذار واقعی در نوار غزه حماس است.

وی افزود : همه پرسیها حاکی از آن است که اگر بین جبهه طرفدار غرب و حماس در فلسطین اشغالی انتخاباتی برگزار شود به احتمال زیاد حماس رای اکثریت را بدست خواهد آورد و این بدان مفهوم است که اعتقاد به این موضوع که بدون توجه به حماس می توان نوار غزه را بازسازی کرد توهمی بیش نیست.

تریتن در بخش دیگری از این گفتگو تاکید کرد که خوب است جامعه بین المللی برای تشکیل یک حکومت وحدت ملی وارد عمل شود و جامعه بین المللی باید با چنین حکومتی هماهنگ بوده و همکاری کند.

وی در ادامه ضرورت این مسئله را گشودن مرزهای نوار غزه برای ورود کمک های انسانی به این منطقه ارزیابی کرد.

این نماینده پارلمان آلمان در بخش دیگری از این گفتگو تاکید کرد که حماس یک حرکت سیاسی اجتماعی و مردمی است که برنده انتخابات آزاد همانطور که در بسیاری از کشورهای غربی برگزار می شود، شد.  

کد مطلب 843976

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha